Ta strona używa cookie. Informacje o tym w jakich celach pliki cookie są używane znajdziesz w Polityce Prywatności. W przeglądarce internetowej możesz określić warunki przechowywania i dostępu do cookies. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. zamknij

Wykład otwarty na Uniwersytecie Rzeszowskim

Podkarpacki Oddział Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności zaprasza na cykl wykładów otwartych „Jakość żywności - świadome odżywianie”.

13 czerwca 2019 r. - „Zanieczyszczenia żywności - zdrowie” - dr inż. Adam Sidor, Podkarpacki Państwowy Wojewódzki Inspektor Sanitarny, Dyrektor Wojewódzkiej Stacji Sanitarno-Epidemiologicznej w Rzeszowie.

Wydział Biologiczno-Rolniczy Uniwersytetu Rzeszowskiego, ul. Zelwerowicza 4 (bud. D-9, s. 108) godz. 15